Categories
 
 
 
 
 

Aké náušnice kúpiť žene

Mnoho mužov tápe v momente, keď sa priblíži výročie svadby, narodeniny alebo Vianoce a chceli by pre svoju milovanú ten najlepší darček – šperk. Len nevedia aký. S týmto radíme našim zákazníkom naozaj často. Skvelou voľbou sú práve zlaté či strieborné náušničky.

Aké náušnice kúpiť pre ženu ako darček?

Tu je pár tipov, ako vybrať pre manželku, mamu, dcéru či priateľku tie najlepšie náušnice. Sú skvelým darčekom, no treba poznať pár informácií. 

Nosí dáma skôr zlaté alebo strieborné šperky?

Strieborné náušnice sú lacnejšie. Ak hľadáte darček, ktorým je trendy šperk, máte menší rozpočet, no chcete waw efekt kliknite na naše strieborné náušnice. Sú, krásne vypracované, nadčasové darčekovo zabalené a zároveň od značky Greg & Rich, takže budete za znalca.

Zlaté náušnice sú vo všeobecnosti jeden z najlepších darov pre ženu. Nestratia na hodnote, sú vhodné na takmer každú príležitosť a zostanú v rodine i pre dcéru, vnučku či nevestu. Teraz nakuknite do jej šperkovej zásuvky (alebo zapátrajte v pamäti), akú farbu zlata dáma nosí – aké šperky, retiazky, prstene i náušnice už aktuálne má. Je v jej šperkovnici žlté zlato, ružové zlato alebo skôr biele zlato a striebro? Prípadne sa pozrite, aké hodinky nosí najčastejšie. Také náušnice sa jej budú dobre kombinovať a zároveň sa tým vyhnete duplicite.

Aký typ náušníc bude najlepší?

Typmi náušníc sa podrobnejšie zoberáme v samostatnom blogu. Určite však ženu, pre ktorú chcete krásne náušnice ako dar kúpiť, poznáte natoľko, že viete či nosí rada veľké náušnice alebo skôr malé klasické náušničky, či náušnice a šperky na noc skladá alebo nie (to je dobre vedieť pri voľbe zapínania).

Naším záverečným tipom na darček, ktorému sa potešili a dennodenne ho nosia už stovky žien sú jednoznačne náušnice Lawova. Stali sa takou legendou, že si vyslúžili samostatný článok.

Želáme šťastnú ruku pri výbere toho najlepšieho darčeka, za ktorý v duchu pogratulujete aj sám sebe :).

Všetko najlepšie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version