Categories
 
 
 
 
 

Minimalistické zlaté náušnice, ktoré nikdy nevyjdú z módy

Vaše zlaté ale i strieborné náušnice, náramky či náhrdelníky Vám môžu robiť radosť a krášliť Vás veľmi dlho, no treba sa o ne správne starať. Čo všetko môže šperk poškodiť alebo zafarbiť a na čo si dať pozor?

Minimalistické, elegantné, jednoduché. Náušnice zo žltého, bieleho, či ružového zlata sú osadené bielym a čiernym diamantom a sú naším najpredávanejším šperkom. Skvele doplnia zlaté medailóny či zlaté náramky z kolekcie Lawova. Dokonale splynú s tvarom každého ušného lalôčika – neodstávajú a krásne sa ligocú v odrazoch svetla.

Dizajn náušníc

Dizajn jednoduchého zlatého disku s diamantom nikdy nevyjde z módy. Každá náušnica je osadená iným diamantom – jedna bielym a druhá čiernym diamantom. Symbolizujú rovnováhu v živote – bez noci nie je deň. 

Zlaté dámske náušnice Lawova majú napichovaciu puzetku, aby sa dali ľahko nasadiť a sňať. Je však naozaj pevná a ani po rokoch sa „nevybehá“. Na želanie vám náušničky vyrobíme i so šraubovacím uzáverom. Ten síce potrebuje trocha cviku a trpezlivosti pri nasadzovaní, avšak ak sa vám nechce náušnice skladať na noc je to skvelá voľba. 

Detské náušnice Lawova

Zlaté náušnice pre vaše dievčatko môžu byť zároveň dizajnovým šperkom. Náušničky z kolekcie Lawova nie sú iba detské náušnice zo zlata, je to originálny autorský šperk, ktorý rastie so slečnou – zo zlatej náušnice pre dieťa sa razom stane statement náušnica pre mladú dámu. Náušnice s diamantami Lawova sú totiž v čistom minimalistickom dizajne.

A zistili sme príjemnú vec – zlaté náušnice z pôvodne detských radov kolekcií Lawova či Bubbles si kupujú dokonca aj dospelé dámy, ktoré majú rady malé šperky a nezvyknú ich skladať ani na noc.

Matching náušnice mama a dcéra

Greg & Rich tvoríme dámske šperky i detské šperky. A to je skvelá príležitosť urobiť ich tak, aby mohli byť mama a dcéra zladené. Lawova zlaté náušnice pre dievčatko s diamantom majú bezpečný uzáver, ktorý sa len tak neodopne (už sú to klasické zlaté detské náušnice so zapínaním vpredu tzv. detskou brizúrou alebo detské náušničky s diamantom so skrutkovacím balónikom). Náušnice pre mamu sú trendové zlaté „napichovačky“ Lawova s puzetkou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version